Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:05:38

Упродовж минулого тижня надзвичайники врятували одну особу та 46 разів залучались до ліквідації пожеж, надзвичайних подій

15.03.2021   13:07Агенцiя

Упродовж минулого тижня з 8 по 15 березня щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 198 чоловік особового складу та 67 одиниць спеціальної техніки.

Вогнеборцями врятовано одну особу, ліквідовано 28 пожеж, з яких 1 виникла на об'єкті, 25 в житловому секторі громадян, 1 на транспорті та 1 інша. На жаль, у вогні загинуло чотири особи, ще дві отримали травми.

13 березня до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку у смт Добрянка по вул. Святодмитрівській. Внаслідок дії небезпечних факторів вогню господарка отримала отруєння продуктами горіння і каретою швидкої медичної допомоги була направили до Ріпкинської центральної районної лікарні. Ймовірно, причиною виникнення пожежі послужила власна необережність жінки під час паління.

Того ж дня о 16:21 до Служби порятунку "101" у смт Козелець надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Олбин. Під час гасіння в будинку рятувальники виявили тіло 72-річного господаря помешкання. Ймовірною причиною трагедії послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

14 березня о 04:35 до Служби порятунку "101" у м. Корюківка надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку у с. Хотіївка. Під час гасіння рятувальники виявили тіло чоловіка, 1971 року народження без ознак життя. Ймовірною причиною виникнення пожежі стало коротке замикання електромережі.

О 05:05 у с. Крути Ніжинського району сталася пожежа приватного житлового будинку. Господар помешкання отримав термічні опіки і був госпіталізований до Ніжинської центральної районної лікарні. Ймовірною причиною виникнення пожежі послужило порушення правил монтажу нагрівальних печей і димарів.

14 березня до Служби порятунку "101" у Варвинському районі надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. Водій автомобіля "Volkswagen Passat" здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Від отриманих травм 35-річний чоловік помер на місці події. Рятувальники 11-го Державного пожежно-рятувального посту смт Варва у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки деблокували тіло загиблого водія.

14 березня у Чернігові до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що по вул. Шевченка на дах аптеки з вікна 4-го поверху впала 44-річна жінка. Надзвичайники за допомогою нош зняли постраждалу та передали медичним працівникам.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 17 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт, а саме буксирування автомобілів, надання допомоги бригадам екстреної медичної допомоги, відкривання дверей, демеркуризація приміщень, надання допомоги населенню, а також виконання заходів із запобігання поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини