Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:53:17

Молодіжна рада при чернігівському міському голові провела перше установче засідання

03.03.2021   12:04Агенцiя

2 березня в Чернігівській міській раді відбулося перше засідання новообраного, вже другого складу Молодіжної ради при чернігівському міському голові.

На початку зустрічі секретар міської ради Олександр Ломако привітав молодь з проходженням конкурсного відбору. Він висловив упевненість, що завдяки спільним зусиллям у місті будуть реалізовуватися нові цікаві молодіжні проєкти, а здобутий досвід для кожного з них буде корисним і цікавим. Думки та ідеї кожного будуть почуті, адже місто відкрите до співпраці. Також Олександр Ломако побажав плідної роботи, гарних креативних ідей та успіхів на благо та розвиток рідного Чернігова.

Учасники зустрічі познайомилися один з одним, а також висловили свої перші ідеї стосовно того, що треба зробити для молоді у нашому місті зараз.

Нагадаємо, що Молодіжна рада при міському голові створена з метою залучення молоді до формування та реалізації органами місцевого самоврядування молодіжної політики на території міста. За результатами конкурсного відбору до її складу обрали 21 представника. Це 2 представники учнівського самоврядування загальноосвітніх шкіл, 2 делегати від самоврядування закладів передвищої та середньої спеціальної освіти, 11 представників активу закладів вищої освіти та 6 представників молодіжних громадських організацій міста.

Діятиме склад другої каденції Молодіжної ради протягом двох років. Координацію роботи забезпечуватиме управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

Наступним кроком буде обрання Президії Молодіжної ради, до якої увійдуть голова, перший заступник, заступник голови, секретар, голови постійних комісій.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини