Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:20:04

Судові охоронці відшліфували професійні навички на об’єктах, що охороняються за межами обласного центру

20.02.2021   10:48Агенцiя

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області провели чергові тактико-спеціальні навчання.

По плану відпрацювали два суди. На кожному об’єкті відточували різні тактичні завдання, спрямовані на підвищення професійного рівня із забезпечення надійної охорони та безпеки судових установ.
Перший об'єкт - Куликівський районний суд Чернігівської області.
 
Далі за маршрутом попрямували на Київщину - до Славутицького міського суду. Навчання відбулися під загальним керівництвом начальника ТУ ССО у Чернігівській області Олександра Рибака.

Інсценувати та попередити дії правопорушника, припинити спробу нападу на суддю, відпрацювати способи проникнення на заблоковані об’єкти охорони, вивести із зали судового засідання порушників громадського порядку, евакуювати учасників судового процесу, – ці та багато інших завдань відпрацювали учасники навчань.

- Такі змодельовані конфліктні ситуації можуть щодня виникати в судах.  Необхідно, щоб в реальних умовах наші наряди діяли як єдине ціле - були готові спрацювати на випередження і усунути небезпеку злагоджено і професійно. Жодне порушення громадського порядку не повинно заважати судді здійснювати неупереджене та справедливе правосуддя, - наголосив Олександр Рибак.

Підбиваючи підсумки навчань, керівництво проаналізувало виконання кожного етапу та акцентувало увагу на необхідності враховувати відпрацьовані ситуації в повсякденній службовій діяльності з метою вчасного та правильного реагування на них.

Також начальник теруправління перевірив порядок та правильність ведення службової документації та провів індивідуальні бесіди зі співробітниками відділення.

Територіальне управління Служби судової охорони у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.