Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:07:27

Розпочато процес формування складу Молодіжної ради при Прилуцькій міськраді

15.02.2021   11:14Агенцiя

У малій залі міської ради відбулося засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів щодо формування складу Молодіжної ради при Прилуцькій міській раді.

Головним пріоритетом діяльності Молодіжної ради, як консультативно-дорадчого органу, є активізація участі молоді у вирішенні питань соціально-економічного, політичного та культурного життя міста, а також підвищення ефективності рішень міської ради, які впливають на життя молоді. Молодіжна рада має стати дієвою складовою процесу творення майбутнього нашого міста, тому ініціативною групою обговорено план подальших дій щодо формування її складу.

Пропонуємо долучитися до формування Молодіжної ради при Прилуцькій міській раді.

Детально ознайомитися з порядком формування та Положенням про Молодіжну раду можна за посиланням: http://pryluky.cg.gov.ua/index.php?id=26983&tp=1&pg=

Довідково повідомляємо, що основним завданнями Молодіжної ради є сприяння участі молоді в процесі розроблення, прийняття актів міської ради щодо вирішення питань місцевого значення в молодіжній сфері, залученню молоді до вирішення питань соціально-економічного, політичного та культурного життя територіальної громади, консолідації молодіжного руху на території міста, співпраці з громадськими об’єднаннями, органами студентського та учнівського самоврядування, благодійними організаціями, асоціаціями, засобами масової інформації щодо вирішення питань місцевого значення у молодіжній сфері.

Відділ сім'ї, молоді та спорту міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини