Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 20:38:34

Рятувальники за добу вивільнили 45 транспортних засобів із засніжених ділянок доріг

15.02.2021   08:07Агенцiя

Рятувальники Чернігівщини впродовж минулої доби 25 разів залучалися до надання допомоги з вивільнення транспортних засобів, які через негоду потрапили у снігові замети та складні ділянки доріг.

Надзвичайниками вивільнено 45 одиниць техніки, надано допомогу 87 особам.

Так, до Служби порятунку "101" смт Ріпки надійшло повідомлення про те, що на автодорозі М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі неподалік митного переходу "Нові Яриловичі" 3 вантажні автомобілі потрапили в сніговий замет та перекрили рух. Внаслідок цього рейсовий автобус "MAZ" сполученням "Мінськ-Київ", в якому знаходилась 21 людина опинився заблокованим та не міг рухатись далі. Рятувальники 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини автомобілем підвищеної прохідності за допомогою тросу відбуксирували транспортні засоби із засніженої ділянки дороги. Згодом рух було відновлено.

У м. Городня рятувальники 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини визволили зі снігового полону автомобіль швидкої медичної допомоги, який повертався з виклику. Всередині перебували лише медики.

На Бобровиччині бійці 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини поблизу с. Макарівка надали допомогу по буксируванню з ускладненої ділянки дороги рейсового автобусу, в салоні якого знаходилось 8 пасажирів.   

Надзвичайники 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Мена вивільнили вантажний автомобіль "DAF", який на автодорозі Чернігів - Грем`яч біля с. Волосківці з'їхав у кювет та застряг.

А на Сосниччині біля с. Мале Устя черговий караул 10-го Державного пожежно-рятувального поста відбуксирував на  безпечну ділянку дороги 3 вантажівки, звідки вони самостійно продовжили свій шлях.

Загалом від підрозділів Управління ДСНС в області залучалось 88 чоловік особового складу та 25 одиниць пожежно-рятувальної техніки підвищеної прохідності.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини