Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:50:32

Прилуки: відбулась щотижнева оперативна нарада

08.02.2021   17:13Агенцiя

8 лютого у сесійній залі міської ради відбулася нарада з заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальниками управлінь, відділів міської ради, головами комітетів самоорганізації населення, керівниками комунальних підприємств, закладів культури та закладів соціальної сфери міста.

У ході наради посадовці обговорили ряд важливих питань життєдіяльності міста.

Зокрема, про роботу КП “Прилукитепловодопостачання” у 2020 році поінформував присутніх директор підприємства Андрій Гавриш.

Міський голова Ольга Попенко акценувала увагу на необхідності забезпечення належного температурного режиму у освітніх закладах міста.

Андрій Гавриш зазначив, що проблемні питання дійсно є, тому працівники підприємтсва працюють не лише за заявками мешканців, а й виконують нагальні роботи для забезпечення теплопостачання в оселях прилучан.
Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, також були питання:

    Про роботу комунального підприємства “Послуга” Прилуцької міської ради Чернігівської області у 2020 році.

Присутні заслухали директора підприємства Сергія Страхова, який поінформував про стан виконання робіт працівниками за 2020 рік.

Ольга Попенко наголосила на тому, що комунальному підприємству варто оперативніше виконувати роботи з вивезення сміття та очищення доріг і тротуарів, а також вчасного їх посипання піщано-сольовою сумішшю.

    Про роботу комунального підприємства „Прилукижитлобуд” у 2020 році

З даного питання інформувала начальник підприємства Людмила Голік. У ході свого виступу зазначила, що працівники комунального підприємства постійно працюють над поліпшенням прибудинкових територій та стану житлових будинків. Станом на сьогодні, основні сили підприємство направляє на чищення снігу на прибудинкових територіях, посипання доріжок піщано-сольовою сумішшю, а також здійснює роботи з чищення горищ від снігу, збивання намерзання на покрівлях та системах ливневого водовідведення.

Ольга Попенко зауважила, що варто забезпечити ретельне посипання прибудинкових територій та доріжок піщано-сольовою сумішшю аби запобігти травмуванню населення.

    Про роботу комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення „Міськсвітло” у 2020 році.

Директор підприємства Євген Шаповал поінформував, що всі заплановані роботи на рік виконано. Міський голова Ольга Попенко акцентувала увагу на своєчасній заміні ламп та постійному контролі за системою вуличного освітлення.

Також сьогодні присутні заслухали директора КП КШХ “Шкільний” Наталію Бублик, яка поінформувала про роботу підприємства у 2020 році. Зазначила, що працівники підприємства постійно працюють над удосконаленням системи харчування дитячого населення міста.

    Про роботу комунального підприємства “Муніципальний контроль” Прилуцької міської ради у 2020 році доповів начальник підприємства Антон Завгородній.

Міський голова Ольга Попенко підвела підсумки наради та дала ряд доручень на робочий тиждень.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини