Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:12:39

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

01.02.2021   10:27Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 31 січня по 8:00 1 лютого 2021 року.

Протягом минулої доби зареєстровано 8 небезпечних подій, а саме: 8 пожеж.


Стан доріг:


Для забезпечення експлуатаційного утримання автомобільних доріг області працювали 59 одиниць спецтехніки та 69 працівників від ДП "Чернігівський облавтодор". Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автомобільного транспорту забезпечений.


Пожежі в житловому секторі – 8:

   - в м. Ніжині по вул. Московській о 16 год. 10 хв. 31 січня сталася пожежа в квартирі п'ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено вхідні двері на площі 0,5 кв.м. Причина пожежі - підпал власником квартири.

    - в с. Присторонь Ріпкинського  району в господарстві вул. Миру о 17 год. 43 хв. 31 січня сталася пожежа житлового будинку (8х12 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено стіни на площі 12 кв.м та майно. Причина пожежі - недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

    - в м. Чернігові по проспекту Миру, 271А о 20 год. 01 хв. 31 січня сталася пожежа в квартирі дев'ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено постільні речі. Власник та причина пожежі пожежі встановлюються.

    - в смт Березна Менського району в господарстві вул. Пугачова о 22 год. 51 хв. 31 січня сталася пожежа господарчої будівлі (3х5 м, стіни дерев'яні, покрівля металева). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина пожежі встановлюється.

    - в м. Корюківка в господарстві вул. Бульварній о 22 год. 52 хв. 31 січня сталася пожежа господарчої будівлі (4х4 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено покрівлю та стіни на площі 10 кв.м. Ймовірна причина пожежі - підпал.

    - в м. Чернігові в господарстві провулку Широкому у 00 год. 32 хв.  01 лютого  сталася пожежа в житловому будинку (8х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено перекриття на площі 1 кв.м. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

    - в с. Павлівка Чернігівського району в господарстві вул. 30 років Перемоги у 00 год. 48 хв. 01 лютого сталася пожежа господарчої будівлі (4х12 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю, перекриття та майно, пошкоджено стіни. Причина пожежі встановлюється.

    - в смт Холми Корюківського району в господарстві  вул. Заводській  о 05 год. 27 хв. 01 лютого сталася пожежа житлового будинку (10х14 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено перекриття та стіни на площі 5 кв.м. Причина пожежі та збиток встановлюються.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 10 мкр/год., Ніжин –  11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 31 січня по 20 годину 01 лютого очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень місцями сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура вночі –8...–13º , вдень –1... –6º.
По Чернігову температура вночі –9...–11º, вдень –2...–4º.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини