Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:51:52

Керівники облради представили Василя Куліду колективу управління комунального майна

28.01.2021   10:19Агенцiя

27 січня голова обласної ради Олена Дмитренко разом із своїми першим заступником Ніною Лемеш і заступником Дмитром Блаушем представили Василя Куліду колективу управління комунального майна обласної ради.

Голова обласної ради Олена Дмитренко повідомила, що учора рішенням другої (позачергової) сесії восьмого скликання депутати призначили начальником управління комунального майна обласної ради Василя Куліду, звільнивши перед цим попереднього очільника цього уповноваженого органу Андрія Буніна у зв'язку з його переходом на виборну посаду.

Олена Дмитренко побажала Василю Куліді плідної, натхненної та продуктивної роботи, успішної взаємодії з колективом і подякувала Андрію Буніну за працю та забезпечення реалізації повноважень обласної ради по управлінню та розпорядженню майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області.

До привітань голови обласної ради на адресу Василя Куліди приєдналася Ніна Лемеш. Виступаюча відзначила, що з працівниками управління комунального майна співпраця була налагоджена ще за часів її перебування на посаді директора Депатраменту в облдержадміністрації, а також під час спільного вирішення багатьох питань для підготовки проєктів рішень на сесію, але саме призначення Василя Куліди на посаду стало приємною нагодою зустрітися із усім колективом. За словами першого заступника голови обласної ради, у процесі реалізації реформи децентралізації у громад виникає дуже багато питань у сфері управління комунальним майном, тож добре зкоординована робота усього колектива дозволить протистояти усім викликам.

Звертаючись до присутніх, заступник голови обласної ради Дмитро Блауш висловив сподівання, що Василь Куліда збереже найкращі напрацювання попереднього очільника та привнесе в роботу колективу позитивні зміни.

Цього ж дня начальник управління комунального майна обласної ради Василь Куліда провів ознайомчі консультації зі своїми підлеглими, які розпочав з автобіографії. Розповідаючи про себе, Василь Куліда повідомив, що є фаховим юристом, працював на керівних посадах в правоохоронних органах Чернігівщини, начальником УМВС України в Чернігівській області, був депутатом Новгород-Сіверської районної ради і Чернігівської міської ради та членом виконкому цієї ж ради, а також два скликання обирався депутатом обласної ради. Крім того, тривалий час очолював регіональне АТ "Райффайзен Банк Аваль". Під час діалогу новопризначений керівник озвучив вимоги до виконання обов'язків посадовими особами місцевого самоврядування.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини