Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:14:25

Аудитори впродовж 2020 року забезпечили відшкодування втрат на суму майже 26 млн грн

22.01.2021   08:46Агенцiя

За результатами проведених фахівцями Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області заходів державного фінансового контролю впродовж 2020 року виявлено втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму майже 47 млн грн.

Завдяки проведеній роботі аудиторів забезпечено відшкодування фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму 26 млн грн.
      
За результатами аудитів, ревізій і перевірок керівниками місцевих органів влади, підприємств та організацій прийнято 60 управлінських рішень.
     
За результатами проведених державних фінансових аудитів надано 73 пропозиції щодо поліпшення ефективності використання фінансових ресурсів та майна. Загальна сума досягнутого економічного ефекту за результатами впроваджених 62 рекомендацій становить понад  13 млн грн.
     
За вчинені фінансові порушення 134 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності, 27 – до матеріальної, 7 – до дисциплінарної.
     
До об’єктів контролю, де виявлені порушення, застосовано 71 захід впливу у вигляді попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства, призупинення бюджетних асигнувань, зупинення операцій з бюджетними коштами та зменшення бюджетних призначень.
     
З метою повного відшкодування виявлених втрат фінансових та матеріальних ресурсів перед органом прокуратури ініційовано 12 позовів щодо усунення виявлених порушень.
    
Правоохоронним органам передано матеріали 36 заходів державного фінансового контролю, за результатами розгляду яких розпочато 19 досудових розслідувань та вручено 12 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини