Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:06:05

Вирок, яким інспектора з охорони магазину "Квартал" засуджено за вбивство, набрав законної сили

15.01.2021   08:21Агенцiя

Чернігівський апеляційний суд за участі держобвинувача обласної прокуратури розглянув апеляційні скарги захисника обвинуваченого та потерпілої у кримінальному провадженні на вирок Деснянського районного суду міста Чернігова.

12 червня 2020 року колегія суддів підтримала позицію прокуратури та визнала чернігівця винуватим у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Йому призначено покарання у виді 11 років позбавлення волі.

Згідно з обвинуваченням, визнаним судом доведеним, інспектор з охорони магазину «Квартал», запідозривши потерпілого у крадіжці з магазину по вулиці Льотній, 5-а у м. Чернігові, завдав чоловіку удар ножем у живіт, який для останнього виявився смертельним.

Не погоджуючись з таким рішенням суду, адвокат обвинуваченого подав апеляційну скаргу, в якій просив кримінальне провадження стосовно свого підзахисного закрити. Потерпіла – дружина померлого, наполягала застосувати до винуватця більш суворе покарання.

Прокурор в судовому засіданні вказав, що зважаючи на фізичний та матеріальний стан підсудного, призначене покарання буде достатнім для його виправлення та перевиховання.

Відтак, колегією Чернігівського апеляційного суду вирок залишено без змін та наразі набрав законної сили.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини