Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:09:50

Виявлено 256 нових випадків COVID-19

31.12.2020   17:15Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 31 грудня в області зафіксовано 256 нових випадків підтвердженого діагнозу інфікування на COVID-19.

У Чернігові захворіли 44 мешканці, у Прилуках - 34, у Ніжині - 33, у Срібнянському районі - 26, у Козелецькому - 24, у Носівському - 18, у Ріпкинському - 16, у Ніжинському - 13, у Семенівському та Ічнянському - по 10, у Талалаївському - 9, у Городнянському - 7, у Бобровицькому та Корюківському - по 4, у Куликівському та Чернігівському - по два. З них 15 госпіталізовані, решта лікується амбулаторно.

На жаль, маємо чотири летальних випадки. З підтвердженим діагнозом COVID-19 померли 73-річна жителька Чернігівського району, 56-річна та 61-річна жительки Прилук, 67-річна жителька Бахмацького району. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу в Чернігівській області ще 181 пацієнт одужав від COVID-19. У Чернігові одужали 19 осіб, у Прилуках — 12, у Ніжині —11, у Козелецькому районі — 15, Варвинському — 9, у Корюківському та Прилуцькому — по 8, у Ічнянському, Куликівському, Носівському, Срібнянському, Сосницькому та Борзнянському — по 7, у Менському та Новгород-Сіверському — по 6, у Талалаївському, Ріпкинському, Ніжинському, Коропському, Бобровицькому та Бахмацькому - по 5, у Городнянському, Семенівському та Сновському — по 4, Чернігівському — 3. З них 49 на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.

Підтверджених діагнозів інфікованих на COVID-19 в області – 29 881 з них:
- 16 843 пацієнти одужали;
- 12 120 знаходиться на амбулаторному лікуванні;
- 468 перебуває на госпіталізації в ЗОЗ;
- 419 летальних випадків;
- 31 померла особа із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області проведено 803 ПЛР-тестів та 790 ІФА-тестів.

— Уникайте великих зборів у святкові дні, правильно носіть маски та дотримуйтеся фізичної дистанції, вітайте родичів, а особливо літніх, за допомогою телефону або відео зв'язку. Залишайтеся в безпеці та здорові протягом зимових канікул! Переконайтеся, що ваш будинок добре провітрюється свіжим і чистим повітрям, — зазначає заступник голови Чернігівської ОДА Олександр Савченко.
Завжди пам’ятайте прості правила, які можуть запобігти захворюванню на COVID-19: фізична дистанція, маски, гігієна рук, провітрювання приміщень та перевірена інформація.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.