Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:07:31

Ніна Лемеш та Ольга Бібік поділилися з чернігівськими школярами секретами лідерства та спортивних перемог

28.12.2020   10:38Агенцiя

Днями відзначалося 30-річчя Національного олімпійського комітету України. З цієї нагоди в обласній раді спільно з регіональним олімпійським осередком Чернігівщини проведено Всеукраїнський захід НОК України та Coca-Cola Foundation #OlympicLab за модулем «Чат з чемпіонами та навички лідерства» за участі учнів 7-Б класу спеціалізованої загальноосвітньої школи №2 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов та їх класного керівника Оксани Коваленко.

Спікерами зустрічі стали перший заступник голови обласної ради Ніна Лемеш та депутат обласної ради Ольги Бібік - знані спортсменки Чернігівщини, які нині відстоюють інтереси жителів громад у найвищому представницькому органі Придесення.

Ніна Лемеш, яка є відомою українською біатлоністкою, заслуженим майстром спорту України з біатлону, багаторазовою чемпіонкою та призеркою чемпіонатів світу, Європи та Кубків світу з біатлону, учасницею Олімпійських ігор в Наґано, Солт-Лейк-Сіті та Турині, поділилась своїми спогадами та цікавими епізодами про участь у престижних спортивних турнірах.

У свою чергу майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики ,бронзова призерка чемпіонату Європи, учасниця літніх Олімпійських Ігор 2016 року Ольга Бібік розповіла про головні віхи своєї спортивної кар’єри, враження від участі в головних спортивних змаганнях чотириріччя та цікаві олімпійські традиції.

Як зазначалося під час зустрічі, спорт загартовує не лише тіло, а й характер і волю, дає можливість людині рухатись далі, самовдосконалюватися та реалізувати себе в різних сферах життя.

Діти із великою цікавістю слухали відомих атлеток, а нині публічних діячок, задавали їм питання та розповідали про свої спортивні успіхи.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини