Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:42:49

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

26.12.2020   14:51Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 25 грудня по 8:00 26 грудня 2020 року.

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 5 пожеж.


Стан доріг:

На дорогах області державного значення працювали 19 одиниць спецтехніки та 22 чоловіка обслуговуючого персоналу від ДП "Чернігівський облавтодор".  Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автомобільного транспорту забезпечений.


Пожежі в житловому секторі – 5:

- в с. Брусилів Чернігівського району в господарстві по вул. Камка, 16 о 14 год. 35 хв. 25 грудня сталася пожежа господарської будівлі (4х8 м, стіни шлакоблочні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 4 кв.м та майно. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем господаря;

 - в  с. Петьків Талалаївського району в господарстві по вул. Вишневій, 57 о 20 год. 25 хв. 25 грудня сталася пожежа житлового будинку (8х10 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено конструктивні елементи покрівлі на площі 1,5 кв.м. Причина пожежі – підпал;

 - в с. Малківка Прилуцького району в господарстві по вул. Киселівській, 57 о 04 год. 06 хв. 26 грудня сталася пожежа житлового будинку (8х10 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено меблі та майно, пошкоджено внутрішнє облицювання стін та стелі на площі 50 кв.м. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроустановок
та електромереж.

- в смт Макошине Менського району в господарстві по  вул. Новоселівській, 16А о 05 год. 02 хв. 26 грудня сталася пожежа господарської будівлі (6х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено конструктивні елементи стін. Причина пожежі та збиток - встановлюються.

- в с. Куликівка Городнянського району в господарстві по  вул. Подільській, 93 о 05 год. 30 хв. 26 грудня сталася пожежа житлового будинку (4х6 м, стіни дерев'яні, покрівля металева). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено конструктивні елементи стін. Причина пожежі та збиток  - встановлюються.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 9-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 9 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 25 грудня по 20 годину 26 грудня очікується хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів, місцями слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вночі та вранці місцями туман. Вітер західний 5-10 м/с. Температура вночі –4...+1º, вдень –2...+3º.
По Чернігову температура вночі –0...–2º, вдень +0...+2º.

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини