Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:32:15

Чернігів: виконком надав дозвіл закладам охорони здоров’я міста на укладення договорів із НСЗУ

19.12.2020   10:33Агенцiя

17 грудня виконавчий комітет Чернігівської міської ради надав дозвіл комунальним некомерційним підприємствам закладів охорони здоров’я міста на укладення договорів про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій з Національною службою здоров’я України.

Мова йде про міські лікарні №1, №2, №3, №4, дитячі поліклініки №1 та №2, міський стоматологічний центр та пологовий будинок.

Як зазначила заступниця начальника управління охорони здоров’я міської ради Ольга Малець, нормами чинного законодавства України для фінансування підприємств за надані медичні послуги передбачене щорічне укладення договорів з НСЗУ. У разі не укладення таких договорів з НСЗУ фінансування закладу покладається на місцевий бюджет.

Запланована орієнтовна сума договорів з Національною службою здоров’я України на 2021 рік складає:

    КНП «Чернігівська міська лікарня №1» - первинна ланка – 46 млн грн; вторинна ланка - 55 млн грн.
    КНП «Чернігівська міська лікарня №2» - первинна ланка – 30 млн грн; вторинна ланка – 130 млн грн.
    КНП «Чернігівська міська лікарня №3» - первинна ланка – 10 млн грн; вторинна ланка - 13 млн грн.
    КНП «Чернігівська міська лікарня №4» - первинна ланка – 10 млн грн; вторинна ланка - 13 млн грн.
    КНП «Дитяча поліклініка №1» - первинна ланка – 24 млн грн; вторинна ланка – 6 млн грн.
    КНП «Дитяча поліклініка №2» - первинна медична допомога – 24 млн грн; вторинна медична допомога: профілактика, діагностика, спостереження, лікування та реабілітація пацієнтів в амбулаторних умовах – 6,5 млн грн; медична реабілітація дорослих та дітей від трьох років з ураженням опорно-рухового апарату – 3,9 млн грн; медична реабілітація дорослих та дітей від трьох років з ураженням нервової системи – 3,9 млн грн.
    КНП «Чернігівський міський стоматологічний центр» - вторинна ланка – 6,857 млн грн.
    КНП «Пологовий будинок» - вторинна ланка - 51 млн грн.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.