Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:14:40

Засуджено жінку, яка привласнила кошти, призначені для виплат за комунальні послуги

08.12.2020   07:49Агенцiя

Вироком Чернігівського районного суду засуджено мешканку одного з сіл Чернігівського району за привласнення коштів, призначених жителям Чернігівського району для виплат субсидій на житлово-комунальні послуги.

Прокурором Чернігівської місцевої прокуратури в судовому засіданні доведено, що жінка, 1988 року народження, упродовж грудня 2019 – квітня 2020 року, будучи матеріально-відповідальною особою, працюючи листоношею пересувного відділення поштового зв’язку ПАТ «Укрпошта»,  привласнила кошти, призначені жителям Чернігівського району для виплат субсидій на житлово-комунальні послуги, на загальну суму майже 2 тис. грн.
    
Враховуючи щире каяття, активне сприяння у розкритті злочину, добровільне відшкодування завданих потерпілим збитків, наявність на утриманні у засудженої малолітніх дітей, судом призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з матеріальною відповідальністю, зі встановленням іспитового строку на 1 рік.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.