Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:00:30

На Бахмаччині триває будівництво Григорівської ЗОШ, модернізація приймального відділення лікарні та ЦНАПу

04.12.2020   09:46Агенцiя

3 грудня, перший заступник голови Чернігівської ОДА Віталій Загайний відвідав з робочою поїздкою Бахмацький район.

Спільно з головою Бахмацької РДА Світланою Мельник, начальником Управління капітального будівництва ОДА Богданом Кривенком, директором Григорівської ЗОШ І- ІІІ ст. Галиною Корнух та представниками підрядних та проєктувальних організацій оглянули хід виконання будівельних робіт у Григорівській школі, яку почали будувати у 1992 році. Зараз діти навчаються в приміщенні збудованому в 1905 року. Будівництво школи - проєкт, який реалізується коштом ДФРР.

По І черзі будівництва проєкту вже завершено більшу частину робіт. Паралельно розпочато виконання ІІ черги, зокрема, роботи з посилення фундаменту приміщення. Комісія ознайомилась з проєктним планом розташування головного входу до навчального закладу та приміщень їдальні. Крім того обговорили з проєктантами питання щодо подальшого будівництва спортивного залу та другого поверху школи. Ці роботи заплановано провести у ІІІ чергу.

Після цього Віталій Загайний відвідав КНП «Бахмацька центральна районна лікарня». Це одна з дев’яти опорних лікарень області, де в рамках президентського проєкту «EMERGENCY 2020»  модернізують приймальне відділення. Комплекс робіт включає не тільки ремонт приміщень та облаштування інтер’єру лікарні за новими стандартами, а й забезпечення її сучасним медичним обладнанням.

Далі посадовці відвідали приймально-діагностичне відділення з пунктом невідкладної медичної допомоги. Головний лікар КНП «Бахмацька ЦРЛ» Сергій Чалий показав на якому етапі зараз йдуть роботи з реконструкції приміщень. Нині на об’єкті завершуються роботи з утеплення першого та цокольного поверху будівлі. Вже встановлено 18 віконних блоків. Проводиться відсипка з ущільненням основи проїзної частини та завершено роботи із заливки бетоном фундаменту під'їзної естакади.

У середині приміщень ведуться роботи із монтажу гіпсокартонних конструкцій та укладання облицювальної плитки. Встановлено електрощитові, триває облаштування нових трас електропостачання, монтаж вентиляції, систем водопостачання та каналізації. Роботи із монтажу нової системи теплозабезпечення вже завершено.

Останнім об’єктом, запланованим програмою робочої поїздки, було приміщення Відділу державної реєстрації та з питань надання адміністративних послуг РДА.

Разом з головою РДА Світланою Мельник, її заступником Галиною Рибальченко та першим заступником Бахмацького міського голови Анатолієм Карпенко обговорили питання трансформації ЦНАПУ. Сьогодні сервіс працює в приміщенні райдержадміністрації. Згодом він діятиме на базі Бахмацької міської ради. В рамках реалізації проєкту Програми «U-LEAD з Європою» буде модернізовано в частині створення центрів надання адміністративних послуг.

Особливу увагу було приділено питанню збереження майнового та кадрового потенціалу ЦНАПів, утворених райдержадміністраціями. Посадовці напрацювали ряд заходів, які допоможуть максимально «безболісно» провести процес, щоб така трансформація жодним чином не позначилась на якості надання послуг жителям громад та на співробітниках центрів.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини