Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:41:08

Ніжин: відбулося засідання виконавчого комітету. Нові скореговані тарифи для юридичних осіб

27.11.2020   12:05Агенцiя

26 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федора Вовченка.

На порядок денний вцілому винесено 5 проектів рішень, які стосувалися розміщення тимчасових споруд, фінансування заходів міської цільової програми з виконання власних повноважень Ніжинської міської ради та дострокове припинення дії договорів на тимчасове користування місцями розташування зовнішніх рекламних засобів (реклами).

Одним із важливих рішень було прийнято «Про  встановлення скоригованих тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії і  постачання гарячої  води по товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі»».

Начальник відділу економіки та інвестиційної діяльності Тетяна Гавриш надала роз’яснення щодо корегування тарифів. Зазначила, що всі розрахунки проведені правильно, тарифи скореговані лише на вартість природного газу, яка зросла на 32, 7 %. Попередні тарифи, які затвердив виконавчий комітет 24 вересня 2020 року ведені в дію лише в частині тарифу на теплову енергію, тобто для юридичних і фізичних осіб. Ці нові скореговані тарифи будуть введені в дію тільки для юридичних осіб, тобто для бюджетних установ і інших споживачів, а для населення даний тариф не застосовується. Доки діють карантинні обмеження тариф для населення не буде підніматися і буде застосовуватися той, який діє на сьогодні.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федір Вовченко наголосив, що відповідно до цього рішення підвищення для населення не буде. Коригування проводиться лише на одну складову тарифу – це газ, які будуть застосовані для юридичних осіб. «Міська влада не повинна допустити зриву проведення опалювального сезону 2020-2021 року», - зазначив Федір Іванович.

У різному члени виконавчого комітету одноголосно підтримали пропозицію ТОВ «Юасіті» щодо встановлення на площі імені Івана Франка камер відеоспостереження за власні кошти товариства.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини