Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:40:17

Обстріляли автобус, який дешевше возить людей на Київ

18.11.2020   13:31Агенцiя

Компанія «Автолюкс», яка перевозить пасажирів на маршруті Чернігів – Київ – Чернігів знову зазнала атаки на свій автобус. Про це перевізник повідомив на своїй сторінці у «Фейсбук».

«Повний, суцільний жах! Нема слів! Могли постраждати люди! Просто на голову не налазить. Спочатку погрожують, потім нівечать автобуси, а тепер ще й обстріл...а у салоні пасажири», – йдеться у повідомленні.

У компанії розповіли, що сьогодні, 18 листопада, о 4:30 ранку автобус «Автолюкса» рухався по вулиці Реміснича. Неподалік місця планової зупинки водій почув хлопок, а потім дзвін розбитого скла.

Від'їхавши на безпечну відстань, водій зупинив автобус, повідомив інформацію диспетчеру та викликав поліцію. В цей час у салоні знаходилися три пасажири, які лише дивом не постраждали від уламків розбитого скла. Пасажирів забрав інший автобус, що прибув на місце події.

Характер ушкоджень автобусу може свідчити про обстріл з пневматичної зброї, вважають у компанії-перевізнику.

Це вже третій напад на рейсові автобуси «Автолюкс» у Чернігові. Так, 2 жовтня 00:30 на вулиці Громадська на дорогу вибігли люди у масках та почали жбурляти в автобус важкі предмети. В результаті нападу в автобусі було пошкоджено лобове скло, та повністю вибиті бокові рами.

А 10 листопада о 23:40 невідомі особи розбили лобове скло автобусу «Автолюкс» що рухався від автостанції «Голлівуд» до автопарку у Чернігові.

Також, у компанії розповіли, що раніше до пунктів продажів квитків перевізника, зверталися особи з погрозами. Вся інформація передана до правоохоронних органів.

Довідка:
Компанія «Автолюкс» є офіційним пасажирським перевізником на здійснення пасажирських перевезень. Рейсові автобуси сполученням Чернігів – Київ – Чернігів почали курсувати 9 вересня 2020 року. Тоді перевізник встановив суттєву нижчу ціну на проїзд – 70 гривень проти 100 гривень у інших перевізників на цьому маршруті.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини