Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:23:37

Виявлено 160 нових випадків COVID-19

07.11.2020   17:27Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 7 листопада зафіксовано 160 нових випадків підтвердженого діагнозу інфікування на COVID-19.

Захворіли 39 чернігівців, 24 жителі Бахмацького та 22 Козелецького районів. Виявлено 18 нових випадків у Ніжині, 12 - у Куликівському районі, 10 - у Сосницькому, 9 - в Ічнянському, шість - у Ніжинському, чотири - у Чернігівському районі. Зафіксовано по три нові випадки у Корюківському, Новгород-Сіверському та Срібнянському, два - у Прилуках, по одному - у Городянському, Менському, Семенівському, Сновському та Талалаївському районах. З них перебувають на госпіталізації – 19, інші лікуються амбулаторно.

За минулу добу в Чернігівській області ще 106 пацієнтів одужали від COVID-19. Одужали 14 ніжинців, 12 чернігівців та 12 прилучан. У Чернігівському районі одужали 11 мешканців, у Бахмацькому - 8, у Козелецькому та Менському - по 7, у Куликівському - шестеро, у Носівському - п'ятеро, у Бобровицькому, Ічнянському та Ніжинському - по четверо, у Городнянському, Новгород-Сіверському, Прилуцькому та Ріпкинському - по троє. З них перебували на госпіталізації – 26, інші лікувалися амбулаторно.

Зафіксований ще один летальний випадок. Від коронавірусної хвороби померла 71-річна жителька Бахмацького району. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлої.

Підтверджених діагнозів інфікованих наCOVID-19 в області – 9787, з них:
- 4723 пацієнти одужали;
- 4580 хворих лікуються амбулаторно;
- 453 пацієнти госпіталізовані;
- 168 летальних випадків;
- 23 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу проведено 874 ПЛР-досліджень та 740 ІФА-досліджень.

- Як бачимо, щодня стрімко зростає кількість нових випадків захворювання, зростає кількість хворих, яким потрібна госпіталізація. В області розгорнуто понад 1000 ліжок у 15 медичних закладах. Але ж кожна медична система має свою межу. Тому ще раз наголошуємо про важливість дотримання правил епідемічної безпеки. Такі правила діють у всьому світі, і вони запроваджені заради збереження здоров’я та життя, - зазначив заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини