Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 23:14:42

На Дніпрі затримали браконьєрів

29.10.2020   08:36Агенцiя

27 жовтня прикордонним нарядом відділу прикордонної служби «Дніпровське» спільно із представниками водної поліції припинено незаконний рибний промисел.

В ході огляду місцевості, на березі річки Дніпро, неподалік с. Прохорів, виявлено двох невідомих чоловіків, що здійснювали вилов риби забороненими знаряддями.

При огляді місця події виявлено незаконне знаряддя, а саме човен, 100 метрову зяброву сітку та незаконно здобуті 85 рибин.

Незаконними діями чоловіки завдали шкоди державі на 5630 гривень.

В діях правопорушників вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею 249 «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом» Кримінального Кодексу України про що повідомлено правоохоронні органи України.

За порушення прикордонного режиму обох чоловіків притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 202 Кодексу про адміністративні правопорушення.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.