Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:10:17

Поліцейські затримали підозрюваного, який смертельно поранив сусіда

26.10.2020   08:06Агенцiя

Поліція впродовж кількох годин встановила особу чоловіка, що завдав сусіду ножове поранення, від якого той помер у лікарні.

22 жовтня близько 23-ї до поліції надійшло повідомлення про те, що до однієї з лікарень Чернігова доставили 46-річного мешканця одного з сіл Чернігівського району з ножовим пораненням грудної клітки. Тієї ж ночі чоловік помер у лікарні.

В ході проведення першочергових невідкладних заходів поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний сусід потерпілого. Ввечері вони у компанії разом розпивали алкоголь. Згодом між чоловіками спалахнула сварка, що переросла у бійку на подвір’ї. 26-річний підозрюваний схопив ножа і вдарив ним потерпілого у груди.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції відкрили провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Таке діяння карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини