Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:36:48

Хід "Великого будівництва" і ситуація з COVID-19 на Чернігівщині, – основні питання наради голови Чернігівської ОДА

05.10.2020   14:37Агенцiя

5 жовтня голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко провів традиційну ранкову нараду щодо актуальних питань життєдіяльності області. У першому блоці питань обговорили хід реалізації Програми Президента «Велике будівництво».

- Роботи на об’єктах планомірно рухаються до завершення. Цього тижня плануємо відкриття зали для фізкультурно-оздоровчих занять у м. Семенівка, - повідомив Андрій Прокопенко. - Крім того, завершено роботи в шести амбулаторіях загальної практики сімейної медицини. Їх відкриття також відбудеться в найближчий час.

Голова ОДА поінформував, що у планах облдержадміністрації завтра передати 13 нових шкільних автобусів до шкіл області.

Другий блок питань присвятили заходам з протидії поширенню COVID-19 на території області.

- До переліку лікарень 2-ї хвилі, які приймають на госпіталізацію пацієнтів із важким перебігом захворювання на Covid-19 з 3 жовтня включено Чернігівську обласну лікарню, - зазначив Андрій Прокопенко.

Він також зауважив, що в області триває осіння призовна кампанія. За планом за два місяці на службу в армії буде призвано 456 строковиків. Як і під час минулої кампанії всім призовникам робляться ІФА-тести, задля нерозповсюдження вірусу Covid-19 вже безпосередньо у військових частинах.

- Відсьогодні вступає в дію нове епідемічне зонування. «Червоних» зон в області немає, - повідомив голова ОДА.

Очільник області також нагадав, що до «помаранчевої» зони рішенням Державної комісії ТЕБ та НС включено місто Ніжин, Варвинський, Куликівський, Носівський та Сновський райони.

До «жовтої» зони потрапили міста Чернігів і Прилуки, а також Бахмацький, Бобровицький, Городнянський, Козелецький, Коропський, Корюківський, Ніжинський, Ріпкинський, Срібнянський та Чернігівський райони.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини