Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:23:26

На дорогах Чернігівської області запрацює третій комплекс габаритно-вагового контролю

23.09.2020   11:06Агенцiя

Питання організації ефективної роботи габаритно-вагового контролю на дорогах області розглянули у 21 вересня під час наради під головуванням першого заступника голови ОДА Віталія Загайного.

За інформацією начальника Управління транспортної безпеки Чернігівської області Юрія Шевченка, на дорогах Чернігівщини працюють два пересувних комплекси габаритно-вагового контролю у селі Красне Чернігівського району та почергово в Городні та Вертіївці. Найближчим часом у Вертіївці планують встановити третій комплекс італійського виробництва.

 За даними служби Укртрансбезпеки у Чернігівській області, з 15 серпня 2020 року перевірено 1917 транспортних засобів та складено 88 актів про перевищення транспортним засобом вагових параметрів.  Максимальна вага автопоїзда, виявлена під час зважування, становила 54 тони, що у 2,5 раза більше передбаченої нормативом. За перевантаження винесено 36 постанов про застосування адміністративно-господарських штрафів на загальну суму штрафних санкцій 476 тис грн.

Вже на розгляді у ВРУ пройшов перше читання законопроєкт 3474 яким передбачено підвищити відповідальність за порушення правил ГВК.

- Контроль за дотриманням габаритно-вагових нормативів на дорогах області триває. Попереду ще два осінні місяці інтенсивних перевезень зернових, - наголосив Віталій Загайний.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.