Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:43:11

"Об'єднанні зусилля 2020" на Чернігівщині

23.09.2020   09:50Агенцiя

На Чернігівщині тривають стратегічні навчання «Об’єднанні зусилля 2020», під час яких відбувається розгортання підрозділів територіальної оборони країни.

22 вересня з офіцерами управлінь бригади, батальйонів ТрО почалось проведення двоступеневого командно-штабного тренування під керівництвом заступника начальника територіальної оборони області – заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації Андрія Подорвана.

«Управління підрозділами окремої бригади ТрО в умовах ведення правового режиму воєнного стану під час здійснення заходів охорони та оборони державного кордону, контролю населених пунктів, боротьби з диверсійно–розвідувальними силами, іншими озброєними формуваннями агресора та антидержавними незаконно утвореними озброєними формуваннями, внутрішньої ізоляції операційної зони угрупування військ (сил) у прикордонних районах» - саме такою була основа тема проведення четвертого дня навчань.

Хід тренувань сьогодні проінспектували представники Генерального штабу Збройних Сил України та Оперативного командування «Північ» дії підрозділів територіальної оборони Чернігівщини. За результатами перевірки дії як командування, так і особового складу підрозділів територіальної оборони Чернігівщини отримали позитивні відгуки.

За словами Андрія Подорвана, підготовка до навчань йшла у тісній співпраці між Чернігівською ОДА та підрозділів територіальної оборони регіону.

- В першу чергу, треба було організувати ІФА-тестування 250 учасників навчання. В результаті був виявлений один інфікований боєць, який зараз перебуває на самоізоляції. По-друге, допомогли з матеріально-технічним забезпеченням стратегічних навчань: пальне, транспорт та інші організаційні питання, - розповів заступник голови ОДА.

Відділ морально-психологічного забезпечення та зв’язків з громадськістю Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини