Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:06:17

У Чернігівській області виявлено 49 нових випадків COVID-19, з них 19 у Чернігові

19.09.2020   14:45Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 19 вересня в області зафіксовано 49 нових випадків COVID-19.

ЛР-тест підтвердив діагноз COVID-19 у 19 чернігівців, у десяти жителів Носівського, у шести з Чернігівського та трьох з Бобровицького районів. Захворіли двоє ніжинців, по двоє мешканців з Козелецького та Борзнянського районів. По одному випадку захворювання зафіксовано у Ріпкинському, Прилуцькому, Ніжинському, Ічнянському і Бахмацькому районах.

Зафіксовано ще один летальний випадок. Від COVID-19 померла 72-річна жінка з Чернігова, вона мала супутні патології, які ускладнили перебіг хвороби. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлої.

Загалом на Чернігівщині 3202 випадки інфікування COVID-19, з них:
– 1460 пацієнтів одужало;
– 1501 — лікується амбулаторно;
– 183 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 48 летальних випадків;
– 10 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу проведено 538 ПЛР-досліджень та 311 ІФА-тестів.

- У п'ятницю за результатами засідання Державної та регіональної комісій ТЕБ та НС стало відомо, що Бобровицький район вийшов із «червоної» зони карантину, тут можуть відновлювати навчання, знімаються обмеження по роботі громадського транспорту. У «помаранчевій» зоні: Борзнянський, Куликівський та Ніжинський райони, у «жовтій»: міста - Чернігів та Прилуки, райони - Бахмацький, Ічнянський, Козелецький, Прилуцький, Сновський, Срібнянський, Талалаївський, Чернігівський.  Залишаються за рішенням Державної комісії від 10 вересня у "червоній зоні" Ніжин та Носівський район,  - зазначив Андрій Подорван, заступник голови Чернігівської ОДА.

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.