Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:18:12

Чернігів: виконком затвердив перелік багатоквартирних будинків для проведення конкурсу з призначення управителя

19.09.2020   09:33Агенцiя

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 17 вересня затвердив перелік будинків і конкурсну документацію для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Чернігові та оголосив відповідний конкурс.

Цього тижня конкурсна комісія з призначення управителя багатоквартирного будинку розглянула звернення товариства з обмеженою відповідальністю «МАЙАС СІЛТУМС» з проханням надати згоду на дострокове припинення дії договорів про надання послуг з управління багатоквартирними будинками мікрорайонів «Шерстянка» та «Подусівка».

Тож відповідно до конкурсної документації об’єктом конкурсу визначено групу із 90 будинків цих мікрорайонів. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій не може бути менше 30 календарних днів з дати опублікування в друкованому засобі масової інформації інформаційного повідомлення про проведення конкурсу. Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями відбудеться на наступний день.

У випадку, якщо під час проведення конкурсу співвласниками у встановленому законом порядку буде обрано управителя будинку чи створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, дія цього рішення на такі будинки не розповсюджується.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини