Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:36:36

З нагоди Дня рятівника в обласному Управлінні ДСНС відбулись урочисті заходи

18.09.2020   08:11Агенцiя

17 вересня в актовій залі Управління ДСНС України у Чернігівській області відбулись урочисті заходи з нагоди професійного свята Дня рятівника.

Привітав присутніх начальник Управління полковник служби цивільного захисту Роман Гордовий, який зачитав вітання Міністра МВС України Арсена Авакова та Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій генерал-полковника служби цивільного захисту Миколи Чечоткіна й подякував особовому складу Чернігівського гарнізону ДСНС за відданість справі служіння Українському народові, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та вручив почесні заохочення.

Головний рятувальник Чернігівщини вручив відзнаку ДСНС України "Знак пошани" начальнику Варвинського районного сектора, підполковнику служби цивільного захисту Вячеславу Самалю, нагрудні знаки "За відвагу в надзвичайній ситуації" заступнику начальника загону - начальнику 16 Державної пожежно-рятувальної частини (м. Ніжин), майору служби цивільного захисту  Віталію Носкову та пожежному-рятувальнику 16 Державної пожежно-рятувальної частини (м. Ніжин), рядовому служби цивільного захисту Владиславу Шаповалу.

Іменним годинником від Голови ДСНС України відзначено провідного фахівця відділу агітаційно-пропагандистської роботи ЦЗД Управління, майора служби цивільного захисту Ірину Щукіну.

Даним наказом також присвоєно спеціальне звання "підполковник служби цивільного захисту", начальнику Центру забезпечення діяльності Роману Храпатому.

Крім того, Почесними грамотами, грамотами й подяками ДСНС України, облдержадміністрації та обласної Ради заохочено 11 співробітників, а правами начальника обласного Управління ДСНС - 78 співробітників та працівників підрозділів області.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини