Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 07:55:34

У Чернігівській ОДА провели зустріч щодо реалізацї Програми "Велике будівництво"

12.09.2020   12:03Агенцiя

11 вересня перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Загайний та начальник Управління капітального будівництва Богдан Кривенко зустрілися з проєктантами та обговорили реалізацію програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

- Будь-яке будівництво починається з проєктування. Це дуже важлива складова, адже помилки в проєктах призводять до  проблем у ході будівництві.  Щоб уникнути таких ситуацій, потрібно обговорити всі недоречності та прорахунки заздалегідь, - зауважив Віталій Загайний, додавши, що облдержадміністрація іде на зустріч проєктантам та зробить все можливе для вирішення проблемних питань.

Богдан Кривенко на прикладах пояснив типові помилки або недоліки, які виявляються у проєктній документації вже після початку робіт. Наприклад, у проєктах не передбачена можливість доступу до об'єктів маломобільних груп населення, не враховуються вимоги пожежної безпеки, відсутність необхідних погоджень. Він підкреслив, що ці питання вимагають коригування під час реалізації проєктів.

Учасники наради окреслили нюанси,  проблемні питання, які потребують оперативного вирішення та висловили пропозиції щодо оптимізації роботи та отримання якісного результату.

- У 2021 році програма Президента України «Велике будівництво» буде розширена та додатково включатиме культурні об’єкти. Від наших спільних зусиль залежить якість її реалізації на Чернігівщині, - зазначив Віталій Загайний.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини