Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:03:39

Ніжин: відбулась щотижнева оперативна нарада

31.08.2020   14:54Агенцiя

31 серпня відбулась щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Ніжинським міськрайонним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області та робочою групою проводяться комісійні перевірки ринків, автобусів, магазинів, кафе, закладів освіти, салонів краси. При виявленні недоліків інформується відповідно керівництво закладів, установ та організацій. Під час комісійних перевірок була надана консультативна допомога під час складання протоколів працівниками Національної поліції.

Представник Ніжинської поліції Максим Терещенко повідомив, що працівниками Ніжинського відділу поліції складено 37 протоколів за порушення правил карантину. Адмінпротоколи направлені на розгляд до Ніжинського міськрайонного суду. Із них складено: 11 – на ФОПів, 8 – на продавців, 3 – на громадян за порушення правил самоізоляції,  1 – на директора ринку, 1 – на адміністратора магазину, 3 – на офіціантів та 10 – на пересічних громадян.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко надав інформацію про стан роботи по виконанню проектів по місту. Наразі проходять роботи по реконструкції міської лікарні. Закінчуються будівельні роботи в ДНЗ «Кручайлик». Закінчуються роботи на перехресті по вул. Корчагіна - перенесено зупинку, встановлені світлофори (з 30 серпня вони працюють в тестовому режимі).

Міський голова Анатолій Лінник наголосив начальнику УЖКГ та Б на належній роботі світлофорів, адже завтра 1 вересня, діти підуть до школи, світлофори повинні працювати у визначеному режимі.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алексєєнко зробив оголошення: «Прийнято рішення, що 01 вересня ми розпочинаємо навчальний рік в майже звичному режимі, з дотриманням всіх протиепідемічних заходів».

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський зазначив, що управління готується до початку нового навчального року. 01.09.2020 р. за парти сяде 7209 дітей (в минулому році – 7120 дітей). Діти будуть навчатися в 274 класах (раніше в 271 класі). Середня наповнюваність шкіл – 26,3 учні в класі. Найбільше навчатиметься дітей в ЗОШ № 15 – 1056 чол., ЗОШ № 10 – 986 чол., гімназії № 3 – 806 чол. Найменше дітей навчатиметься в ЗОШ № 12 (115 учнів), гімназії № 14 (119 учн.), ЗОШ № 4 (127 учн.).

Найбільше подано заяв на перші класи до ЗОШ № 15 (4 класи – 111 учнів), ЗОШ № 10 (4 класи – 109 учнів), гімназії № 3 (3 класи – 88 учнів). Найменші перші класи по кількості учнів будуть в ЗОШ № 4 (13 учнів), гімназії № 5 (15 учнів) та в гімназії № 6 (19 учнів). Всього до шкіл Ніжина прийдуть 712 першокласників, які будуть навчатися в 28 класах. В 10-х класах в школах міста буде навчатися 294 учні. Вперше за всі роки існування міського ліцею в закладі відкрито 5 класів (навчатимуться 144 учні), це зумовлено великим попитом на предмети з математики та англійської мови. Наступного року в місті буде 347 випускників шкіл.

Наприкінці наради секретар міської ради Валерій Салогуб зробив оголошення: "З 1 вересня 2020 року розпочинається прийом Проектів для участі у Громадському бюджеті на 2021 рік. Прийом проектів буде відбуватися протягом одного місяця, тобто з 01 вересня по 30 вересня. Від одного автора протягом одного року може надходити не більше одного проекту. Пропозиція може стосуватися лише одного об’єкта, що належить до комунальної власності та є загальнодоступним для всіх мешканців міста.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.