Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:21:13

В області проводиться конкурс "Краща інноваційна розробка"

29.08.2020   08:46Агенцiя

Конкурс проводиться з метою стимулювання та заохочення інноваційної діяльності, популяризації та просування на ринок інноваційних розробок.

Організатором конкурсу є Департамент розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації.

До участі у конкурсі запрошуються науковці, інженерно-технічні працівники та винахідники, також приймаються колективні інноваційні розробки (винаходи).

На конкурс приймаються інноваційні розробки (винаходи), розроблені за останні 5 років (незалежно від їх участі в інших конкурсах), інноваційні розробки (винаходи), які впроваджені у виробництво та роботи, що знаходяться на стадії розробки або впровадження у виробництво, у тому числі захищені патентом (свідоцтвом).

Конкурсні роботи, які раніше були визнані переможцями цього конкурсу, або такі, що посіли друге та третє місця, до участі у конкурсі не допускаються.

Участь у конкурсі безкоштовна.

Документи на конкурс приймаються з 26 серпня 2020 року по  25 вересня 2020 року включно, у робочі дні з 10 год. по 13 год. за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Преображенська, 12 (ІІІ поверх), Агенція регіонального розвитку Чернігівської області.

Більш детальну інформацію щодо умов проведення конкурсу та переліку необхідних документів можна отримати за телефонами: (0462)   669-636, 669-311,  +380957853715; E-mail: rdachernihivua@gmail.com.

Для реєстрації у конкурсі кожний автор (розробник, представник колективу розробників) подає документи у паперовому вигляді та їх електронні копії у форматі pdf, jpg (за можливості).

Порядок проведення конкурсу «Краща інноваційна розробка» (затверджений рішенням двадцять четвертої сесії сьомого скликання від 1 липня 2020 року № 28-24/VII) додається (Порядок проведення конкурсу "Краща інноваційна розробка").

За інформацією Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.