Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:31:59

Більше тисячі жителів громади взяли участь в опитуванні в рамках Програма DOBRE

27.08.2020   11:54Агенцiя

У рамках роботи над завданням Програми DOBRE з 14 по 25 серпня проводилося опитування жителів громади щодо їх бачення ситуації в Корюківській ОТГ та подальшого розвитку громади.

Опитуванням охоплені всі 11 старостинських округів та місто Корюківка, 27 населених пунктів громади з 48. Анкети заповнили 1026 респондентів (в т.ч. близько 300 анкет заповнено в паперовому вигляді).

До опитування населення були залучені представники робочої групи, виконуючі обов’язки старост, молодіжний центр, центр надання соціальних послуг, депутати міської ради та громадські активісти.

26 серпня робоча група проаналізувала результати опитування та визначила пріоритети розвитку громади з врахуванням думок громадян, висловлених в анкетуванні.

Корюківська міська рада

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.