Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:57:07

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков з робочою поїздкою відвідав Чернігівщину

14.08.2020   15:20Агенцiя

Дмитро Разумков відвідав Національний історико-культурний заповідник «Гетьманська столиця» у місті Батурин, заклад дошкільної освіти № 3 «Дитяча Академія», ТОВ «ПЕТ Технолоджиз» та Чернігівську швейну фабрику «Елегант», Центр підтримки підприємництва, інновацій та стартапів.

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков у рамках робочої поїздки до Чернігівської області відвідав заклад дошкільної освіти № 3 «Дитяча Академія».
 — Візити до освітніх закладів – це завжди найприємніша частина відряджень. Ми маємо пам’ятати, що працюємо заради майбутнього, а наше майбутнє - це діти,  —  зазначив Голова Парламенту.

Дмитро Разумков оглянув заклад, ознайомився з його матеріально-технічною базою та поспілкувався з працівниками дитячого садочка.

Він також відвідав ТОВ «ПЕТ Технолоджиз» та Чернігівську швейну фабрику «Елегант». Він оглянув виробничі цехи та ознайомився з роботою підприємств, їх матеріально-технічною базою.
 — Сьогодні ми з керівництвом профільних комітетів поспілкувалися з бізнесом і почули проблемні питання, які хвилюють підприємців. Є низка ініціатив, як от законопроект щодо технопарків, що входять до сфери відповідальності Верховної Ради, і ми будемо зі свого боку намагатися оперативно такі питання розглядати та надавати бізнесу підтримку,  —  підкреслив Голова Парламенту.

У рамках робочої поїздки до Чернігівської області відвідав Центр підтримки підприємництва, інновацій та стартапів.
 — Сьогодні в Центрі ми побачили повний спектр можливостей. Інноваційний простір, який вже ефективно працює і, сподіваюся, буде успішно розвиватися,  —  зазначив Голова Парламенту.
Дмитро Разумков ознайомився з роботою коворкінг-зони та інноваційної лабораторії-майстерні, бізнес-інкубатора, бізнес-акселератора, «Вікна підприємця».

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.