Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:15:31

Ніжин: відбулась нарада з питань благоустрою міста

25.07.2020   11:49Агенцiя

24 липня міський голова Анатолій Лінник провів нараду з питань благоустрою міста.

У роботі засідання взяли участь: начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлана Сіренко, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, начальник відділу архітектури та містобудування, головний архітектор Вікторія Мироненко, заступник начальника управління культури і туризму Антоніна Купрій.

Анатолій Лінник перевірив стан виконання протокольних доручень, наданих на попередніх нарадах.

Продовжується робота по оформленню документації парків і скверів, розробки аншлагів у кольорах та стилі Бренду міста.

Також під час засідання розглянули питання, які стосувались обмеження руху транспорту біля будівлі ЦНАПу, огородження скверу Гоголя, побудови скейт-парку, придбання сцени в сквер Театральний, урн, лавок для сидіння, перенесення кабельних мереж по вулиці Батюка у шахти для комунікацій тощо.

Начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко поінформувала, що здійснюється контроль за санітарним станом міста, складаються приписи, попередження. Складено 12 приписів за торгівлю в невстановленому місці.

Анатолій Лінник зазначив, що в місті зараз наноситься дорожня розмітка та пішохідні переходи. Анатолій Валерійович акцентував увагу, що особлива увага має бути приділена пішохідним переходам біля навчальних закладів.  потрібно посилити контроль за проведенням косовиці в місті.

Анатолій Валерійович надав протокольне доручення відповідним службам підготувати перелік усіх об’єктів, де ТОВ «НіжинТеплоМережі» проводить ремонт чи обстеження своїх мереж.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини