Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:02:44

Ніжин: Оперативна нарада, звіти, плани роботи відділів та управлінь

21.07.2020   12:52Агенцiя

20 липня відбулась щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Під час наради заслухали звіт відділу з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговорили звіти керівників відділів та управлінь і їх плани роботи на поточний тиждень.

Продовжуються ремонтні та будівельні роботи у місті на вулицях Батюка, Яворського, Генерала Корчагіна та на інших об’єктах, благоустрій зелених зон. На поточному тижні розпочинаються ремонтні роботи на дитячих майданчиках та підсипка їх річковим піском. На міському стадіоні «Спартак» завершуються роботи з укладання асфальтного покриття.

Здійснюються перевірки щодо благоустрою та санітарного стану міста.

На фінансування протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території області гострої респіраторної хвороби COVID-19 по Ніжинській міській об'єднаній територіальній громаді передбачено у бюджеті громади 8253,4 млн.грн., профінансовано – 5913,0 млн.грн. На медикаменти та дезінфікуючі засоби, засоби індивідуального захисту медичного персоналу – 2220,2 млн. грн., доплати до заробітної плати медичним працівникам та працівникам соціального захисту – 456,9 тис.грн., придбання обладнання – 2372,3 тис.грн., інші протиепідемічні заходи – 863,6 тис.грн.

Завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. У загальноосвітніх закладах міста на 30 липня 2020 року заплановано проведення урочисте вручення атестатів про загальну середню освіту за попередньо визначеним графіком. Дошкільні навчальні заклади міста працюють в звичному режимі, на минулому тижні відвідало 476 дітей. Всі садочки забезпечені дезінфікуючими та миючими засобами на загальну суму 218, 650 тис.грн. Буде проведено тендер на закупівлю канцелярських товарів для закладів. На сьогодні міська влада повністю забезпечує освітні заклади як господарськими товарами так і іншим необхідним обладнанням.

Заступник начальника управління освіти Надія Пономаренко зазначила, що кошти з батьків у школах та садочках не збираються на потрби закладу. Але якщо хтось із батьків виявив бажання надати благодійну допомогу, то може написати на ім’я завідуючої звернення щодо надання ним такої допомоги.

Управління культури і туризму проводить підготовчі заходи для проведення в місті Дня Незалежності України.

У місті проводяться спортивні заходи, але з дотриманням карантинних вимог.

Всі відділи та служби здійснюють прийом громадян відповідно до визначених карантинних вимог. Тільки до відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами звернулося понад 200 громадян за отриманням довідок про склад сім’ї, до центра адміністративних послуг зверталися за консультаціями 116 осіб, до відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади особисто звернулося 337 громадян. Опрацьовано заяв про реєстрацію місця проживання або зняття з реєстрації місця проживання – 89 від - 66 осіб. В телефонному режимі та під час особистого прийому надано консультації мешканцям міста з житлових питань (приватизація, квартирний облік та інше) та з питань реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання – 69.

Міський голова Анатолій Лінник наголосив на залученні громадян до участі у громадському бюджеті.
Набір проектів громадського бюджету 2021 розпочинається з 01 вересня по 30 вересня 2020 року. Проекти подаються у паперовому та електронному варіанті до відділу інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, за адресою: площа імені Івана Франка,1, м. Ніжин, тел. 7-15-65.

Очільник міста звернув увагу на облаштування нового приміщення ЦНАПу. Потрібно забезпечити не тільки робочі місця меблями і оргтехнікою, а й повинно бути комфортне місце для очікування громадян, дитячий куточок для перебування батьків з дітьми.

Анатолій Валерійович не залишив без уваги висвітлення діяльності посадовими особами про роботу міської влади. Зазначив, що посадовим особам необхідно надавати якісну, достовірну, офіційну інформацію з метою належного поінформування населення про діяльність міської влади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини