Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:17:21

Чернігів: першу ділянку нової дороги на Шерстянку вже заасфальтували

21.07.2020   09:49Агенцiя

Будівництво нової дороги до мікрорайону "Шерстянка" в Чернігові активно просувається. Днями тут вже встановили бортовий камінь та уклали нижній шар асфальтобетону на першій з ділянок майбутньої дороги - уздовж скверу «Казка».

Поруч, на другій дільниці, зараз готують дорожнє "корито" та вкладають під майбутньою проїжджою частиною піщану основу, щебеневий і щебенево-цементний дорожні шари. Також на цій ділянці готуються до знесення двох старих складських будівель, які заважають облаштуванню тут тротуарної та велосипедної доріжок, розповів керівник підприємства-виконавця робіт Олександр Харчук.

Весь об’єкт будується у два етапи. На першому виконуються всі перенесення комунікацій, підготовчі роботи та укладка нижнього шару асфальтного покриття - щоби вже в цьому році можна було відкрити новою дорогою рух для автотранспорту. У наступному році планується влаштування верхнього шару асфальтного покриття, а також облаштування території: встановлення дорожніх знаків, інших об'єктів інфраструктури, нанесення розмітки, озеленення території тощо.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини