Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:40:24

Корюківські поліцейські оперативно розкрили крадіжку з оселі літньої жінки

10.07.2020   07:40Агенцiя

Поліцейські оперативно встановили особу, що підозрюється у крадіжці грошей, тюнеру та двох ікон у 84-річної корюківчанки.

8 липня за допомогою до поліції звернулася мешканка Корюківки. Жінка повідомила, що поки вона ночувала у сина, невідома особа проникла до її будинку та вкрала звідти 5 тисяч гривень, дві ікони із зображенням Богоматері та тюнер Т2. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Поліцейські оперативно встановили особу підозрюваного. Ним виявився 52-річний раніше судимий за крадіжки корюківчанин. В ніч на 8 липня невідомий вийняв скло у вікні, проник всередину будинку та вкрав цінні речі. Усі викрадені кошти він миттєво витратив на делікатеси та алкоголь в місцевому магазині.

Поліція відкрила провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Максимальна санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років.

Нині поліція вживає заходи з вилучення викрадених речей. Найближчим часом зловмиснику оберуть запобіжний захід.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.