Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:45:25

Водолази підняли з водойми тіло потопельника, також рятувальники проводять пошуки іншого чоловіка, який міг потонути

08.07.2020   07:41Агенцiя

Невтішна статистика загибелі людей під час відпочинку на водоймах є наслідком недотримання, незнання або ж відвертого ігнорування елементарних заходів безпеки.

7 липня об 11:40 водолазами Чернігівської обласної водолазно-рятувальної станції піднято на поверхню тіло 29-річного мешканця обласного центру. Напередодні чоловік потонув під час купання на очах у знайомих, з якими відпочивав на Голубих озерах, що у с. Олешня Ріпкинського району.

6 липня під час відпочинку біля озера, що неподалік с. Пересаж Ріпкинського району зник 24-річний мешканець с. Великий Зліїв. За попередніми даними, того дня молодий чоловік відпочивав разом із знайомими біля водойми, які й припускають що він міг піти купатися й потонути.

7 липня для пошуків на місце події прибули фахівці водолазного відділення групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення та фахівці 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Ріпки Управління ДСНС України у Чернігівській області.

Проведені упродовж дня роботи результатів не дали, тіло зниклого чоловіка поки що не знайдено. Загалом від ДСНС залучалося 6 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки та 1 гумовий човен.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.