Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:30:41

Інформація щодо захворювання на коронавірусну інфекцію в області

04.07.2020   14:22Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я на 11 годину 4 липня в області зафіксовано 11 нових випадків COVID-19. З них п'ять виявлено у Варвинському районі, по одному в Сновському та Носівському районах, по два у Прилуках та Чернігові.

Всі хворі перебувають на амбулаторному лікуванні.

В Чернігівській області +7 пацієнтів одужали від COVID-19. З них четверо чернігівців, які перебували на госпіталізації, та троє жителів Куликівського району, вони лікувались амбулаторно.

 Загалом з підтверджених діагнозів інфікованих на COVID-19 в Чернігівській області одужали – 361 особа, яким діагностували COVID-19. Також одужали четверо інфікованих, виявлених у Куликівському районі, які лікувалися за місцем реєстрації.

На жаль, маємо в області ще один летальний випадок.

Помер хворий з діагнозом COVID-19, який перебував на госпіталізації. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким померлого.

Підтверджених діагнозів інфікованих на COVID-19 в області – 566.

З них:
- 361 пацієнт одужав;
- 153 перебувають на амбулаторному лікуванні;
- 33 хворих госпіталізовані;
- 5 переведено на лікування за місцем проживання, з них 4 пацієнти одужали (Куликівський район);
- 10 летальних випадків (1-Борзнянський район, 5-Варвинський район, 1-Носівський район; 3-м. Чернігів);
- 4 померлі особи із супутнім діагнозом COVID-19 (1-Борзнянський район, 3-м.Чернігів).

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 160 ПЛР-досліджень.

На сьогодні у Чернігівській області 186 активних випадків коронавірусу.

Лікарі наголошують на тому, що хвороба часто може мати безсимптомний характер або проявлятися як легке нездужання. А отже, невідомо, хто з вашого оточення може бути носієм вірусу COVID-19. Тому закликаємо дотримуватись соціальної дистанції, правил особистої гігієни, уникати скупчення людей та використовувати захисні маски у громадських місцях.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини