Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 05:15:20

Чернігів: відбулося засідання комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху

23.06.2020   10:18Агенцiя

22 червня в Чернігівській міській раді відбулося засідання постійно діючої комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху в місті Чернігові. Головував на засіданні заступник міського голови Андрій Черненко.

До порядку денного засідання увійшли 10 питань, які надійшли як звернення (скарги або пропозиції) від громадян, організацій та структурних підрозділів міської ради.

За результатами розгляду комісією позитивно вирішені такі з них:
    надане доручення управлінню ЖКГ визначитися з варіантами організації дорожнього руху на перехресті вулиць Кільцевої-Авіаційної-Курсанта Єськова;
    надане доручення поновити розмітку і за можливості модернізувати пішохідні переходи по вулиці Ціолковського;
    прийняте рішення надати відповідь ТОВ «Київський двір», яке проводить будівництво вантажного термінала «Нової пошти» розробити проект будівництва із проектом організації дорожнього руху, затвердити його в поліції і відповідно до цього потім здійснити погодження з відповідними управліннями міської ради для того, щоб будо зрозуміло наскільки є доцільним перенесення зупинки;
    буде заборонена зупинка по обидві сторони дороги на ділянці від вул. Савчука до вул. Молодчого.

Також прийняте рішення щодо внесення змін в організацію дорожнього руху на перехрестях вул. Шевченка з вул. Рокосовського та вул. Шевченка з вул. Молодчого - там планується розробити проєкти щодо встановлення таблички з стрілкою зеленого кольору, що дозволяє поворот направо при червоному сигналі світлофору та зміні циклограм роботи світлофорного об’єкту.

Всі питання, внесені на розгляд комісії, розглянуто. Деякі питання відхилили, аргументуючи це тим, що запропоновані пропозиції є технічно або за правилами дорожнього руху неможливими. Відповідним службам надано доручення щодо вжиття необхідних заходів для належного вирішення поставлених проблем.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.