Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 22:11:59

Прилуки: відбулося засідання виконавчого комітету

17.06.2020   10:03Агенцiя

16 червня у сесійній залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради під головуванням міського голови Ольги Попенко.

Члени виконавчого комітету розглянули 12 питань порядку денного.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко інформував присутніх з питання «Про порядок перевезення пільгових категорій населення в м.Прилуки пасажирським автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування».

Міський голова Ольга Попенко зазначила, що на минулому тижні, 9 червня, перевізники ініціювали зустріч та звернулися до міської ради за допомогою, адже в умовах карантину та запроваджених державою обмежень виникає ряд проблем для роботи сфери обслуговування: зменшився пасажиропотік на автобусних маршрутах міста.

У ході обговорень члени виконавчого комітету прийняли рішення суб’єктам господарської діяльності, що здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, з 17 червня 2020 року до завершення карантинних обмежень, забезпечити перевезення пасажирів, які згідно чинного законодавства України користуються правом на пільговий проїзд (крім пільгових категорій, затверджених рішенням виконавчого комітету від 02.06.2015 №212 «Про організацію перевезення громадян пільгових категорій на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Прилуки») в кількості 20% від кількості місць для сидіння, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу.

Ольга Попенко наголосила на тому, що дані зміни будуть впроваджені лише на період карантину.

Олександр Сивенко також доповів з питання «Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м.Прилуки». Члени виконкому ухвалили рішення про проведення 6 серпня 2020 року конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Прилуки.

Також затверджено перелік міських маршрутів, що уносяться на конкурс:
    №3А «вул. Густинська - Залізничний вокзал»
    №4А «Школа №13 - Військове містечко №12»
    №5А «Дослідна - Комунгосп - Залізничний вокзал»
    №13 «ПУТТ - Залізничний вокзал - Дослідна»
    №18 «Івушка - селище Будмаш»
    №16А «Військове містечко №12 - Тваринмаш»
    №22 «Залізничний вокзал - Школа №13»
    №25 «Дослідна - Нафтовик»
    №26 «273 квартал - вул. Житня - Дослідна»
    №35 «273 квартал - Івушка»

У ході засідання члени виконавчого комітету також заслухали начальника відділу комунальної власності міської ради Олену Яценко, яка доповіла поінформувала присутніх стосовно питання передачі на баланс комунального підприємства «Послуга» Прилуцької міської ради об’єкту «Громадська вбиральня в центральній частині м. Прилуки Чернігівської області (17500, Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Київська)».

Також члени виконавчого комітету розглянули наступні питання:
    Про нагородження.
    Про виділення коштів для преміювання.
    Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги.
    Про виділення коштів.
    Про розміщення зовнішньої реклами.
    Про утворення постійно діючої громадської житлової комісії по контролю за розподілом житла при виконавчому комітеті у новому складі.
    Про взяття безхазяйного майна на облік.
    Про продовження терміну дії ордера.

Члени виконавчого комітету заслухали й обговорили усі питання порядку денного та ухвалили по них відповідні рішення.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.