Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 19:53:41

"Дивосвіт" чекає на креативного менеджера

16.06.2020   11:30Агенцiя

15 червня в обласній державній адміністрації відбулося установче засідання комісії з проведення конкурсного відбору кандидатури на посаду директора Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дивосвіт» Чернігівської обласної ради.

В заході, який провів заступник очільника Чернігівської ОДА Андрій Подорван, разом із керівником постійної комісії обласної ради з питань бюджету та фінансів Анатолієм Хавилом взяли участь його колеги-депутати – голова комісії з питань економічного розвитку, інвестиційної діяльності та здійснення державної регуляторної політики Дмитро Іванов і голова комісії з питань освіти, науки, культури та інформаційної сфери Сергій Журман.

Принагідно нагадаємо, що позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Дивосвіт» був створений рішенням дванадцятої сесії обласної ради шостого скликання ще 23 березня 2013 року з метою збереження і розвитку мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку в області відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей». Тоді ж за новоствореним закладом на праві оперативного управління було закріплено майно єдиного майнового комплексу колишнього дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Юний Хімік», що розташований в селищі Седнів, та заразом згадану нерухомість включено до Переліку об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області. Цим же рішенням депутати призначили і керівника згаданого дитячого закладу.

А ось в поточному році, на другому пленарному засіданні 23-ї сесії обласної ради сьомого скликання, що відбулося 22 травня, був висунутий суспільний запит стосовно проведення прозорої процедури призначення на посади керівників комунальних закладів обласної ради. І цей громадський виклик народними обранцями було сприйнято: між обласною держадміністрацією та депутатським корпусом обласної ради було досягнуто домовленості про застосування конкурсної процедури щодо визначення кандидатури на заміщення вакантної посади очільника Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дивосвіт» Чернігівської обласної ради.

Як результат, було створено комісію з проведення конкурсного відбору кандидатури на посаду директора ПДЗОВ «Дивосвіт», яка і провела сьогодні своє перше установче засідання.

Завершилась його робота після врахування пропозицій та зауважень, висловлених присутніми, затвердженням Умов конкурсного відбору кандидатури на посаду керівника згаданого закладу, відповідного Регламенту та Календарного плану-графіка конкурсного відбору кандидатів, а заодно і прийняттям тексту оголошення, яке за рішенням комісії буде оприлюднене вже завтра, 16 червня.

Отож Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Дивосвіт» Чернігівської обласної ради чекає на появу кандидатури креативного менеджера, який запропонує ефективний план розвитку санаторію та найсприятливіші умови перебування в ньому для юних відпочивальників.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини