Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:25:49

Упродовж минулої доби пожежно-рятувальними підрозділами ліквідовано 11 пожеж, одна людина отримала опіки

12.06.2020   13:45Агенцiя

Упродовж минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 11 пожеж, з яких 3 виникло в житловому секторі громадян, 2 на транспорті, 3 в природних екологічних системах, 1 сміття та 2 інші. Травмовано одну людину.

12 червня о 00:32 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про загоряння в одній з квартир п'ятиповерхового житлового будинку, що по проспекту Перемоги, 170 в обласному центрі. До місця пригоди оперативно прибуло три відділення вогнеборців 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини.

Ще до їх прибуття 49-річний мешканець квартири за допомогою підручних засобів самостійно ліквідував загорання. Разом з тим, під час гасіння чоловік отримав опіки нижньої кінцівки, проте від госпіталізації відмовився.

Ймовірною причиною виникнення пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації електропобутових приладів, зокрема електровентилятору.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.