Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:12:15

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

05.06.2020   08:50Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 4 червня до 8:00 5 червня 2020 року.

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 5 дорожньо-транспортних пригод, 3 пожежі, 1 випадок знищення боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій 5 осіб постраждало.


Дорожньо-транспортні пригоди – 5:

- в с. Оболоння Коропського  району по  вул. Молодіжній о 08 год. 54 хв. 04 червня водій автомобіля марки "ГАЗ" під час руху автомобіля заднім ходом здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід отримав травми, госпіталізації не потребує;

- в м. Чернігові  по проспекту Перемоги  біля будинку №71 о  09 годи. 55 хв. 04 червня водій автомобіля марки "BMW X-5" не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги на тротуар та здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід отримав травми та після огляду у медзакладі був направлений на амбулаторне лікування;

- в м. Чернігові по вул. 1-го Травня  біля будинку №159  о 16 год. 55 хв. 04 червня водій екскаватора-навантажувача марки "JCB 3CX SITEMASTER" на нерегульованому пішохідному переході  здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід отримав травми та після огляду у медзакладі був направлений на амбулаторне лікування;

- на автодорозі «Нова Басань-Бобровиця» при в’їзді в с. Бригінці Бобровицького райну о 19 год. 52  хв.  04 червня водій  мотоцикла "МІНСЬК", на заокругленій ділянці дороги, здійснив зіткнення з автомобілем  марки "Opel Vectra". Внаслідок пригоди водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та після медогляду був направлений на амбулаторне лікування;

- в м. Бобровиця по вул. Франка, 75 о 20 год. 19 хв. 04 червня водій автомобіля марки "ВАЗ 2111" виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив лобове зіткнення з автомобілем "Opel Vectra". Внаслідок пригоди водій  автомобіля марки "ВАЗ 2111" отримав тілесні ушкодження та після медогляду був направлений на амбулаторне лікування;


Пожежі – 3:

пожежі в житловому секторі –2:

- в с. Загребелля Сосницького району  в господарстві  по вул. Шевченка, 61 о 23 год. 52 хв. 04 червня сталася пожежа гаражу (5х8 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття на всій площі, пошкоджено стіни, а також знищено мотоцикл "ИЖ Юпітер-5". Причина - коротке замикання електромережі;

- в  с. Красне Бахмацького району  в господарстві  по вул. Олехівка, 37 о 00 год. 40 хв. 05 червня сталася пожежа житлового будинку (6х12 м, стіни дерев'яні, покрівля металева). Вогнем знищено веранду, пошкоджено покрівлю на площі 30 кв.м, стіни та перекриття на площі 10 кв.м. Причина - коротке замикання електромережі.

інші пожежі – 1:

- в  с. Рудівка Прилуцького  району по  вул. Космонавтів, 20 о 19 год. 49 хв. 04 червня сталася пожежа металевого вагончика (2х3 м). Вогнем пошкоджено внутрішнє облицювання стін. Причина, збитки та сума врятованого встановлюються.


Знищення боєприпасів часів Другої світової війни – 1:

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування управління ДСНС України у Чернігівській області о 12 год. 50 хв. 04 червня знищено 1 артилерійський снаряд калібру 76 мм часів Другої світової війни, який було виявлено о 16 год.  50 хв. 03 червня під час проведення земляних робіт по вул. Борзнянський шлях в с. Липів Ріг Ніжинського району.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:


За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години  04 червня 20 години 05 червня очікується хмарна погода з проясненнями, короткочасний дощ, гроза. Вітер південний 7-12 м/с. Температура вночі  8-13º, вдень 17-22º тепла.
По м. Чернігову: хмарна погода з проясненнями, короткочасний дощ, гроза. Вітер південний 7-12 м/с. Температура вночі 10-12º, вдень 20-22º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини