Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:14:09

Міський голова Ніжина провів особистий прийом громадян

30.05.2020   12:04Агенцiя

У другий вівторок та в останню п’ятницю кожного місяця міський голова Анатолій Лінник проводить особистий прийом громадян.

29 травня зі своїми проблемами до очільника міста звернулися жителі вулиці Набережна Вороб’ївська щодо огородження стихійного проходу біля мосту та захисту свого будинку відбійником від аварій, які стаються час від часу на даному відрізку дороги.

Міський голова Анатолій Лінник доручив управлінню житлово-комунального господарства та будівництва впорядкувати дану територію, встановити бетонні блоки з метою захисту житлового будинку.

Також ніжинці зверталися щодо отримання одноразової матеріальної допомоги на лікування та отримання соціального житла.

Жодне звернення не залишилося по за увагою міського голови Анатолія Лінника.

Для оперативного вирішення піднятих питань та надання більш точної відповіді на прийом було запрошено заступника начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлану Сіренко, начальника сектора з питань претензійно-позовної роботи та запобігання корупції відділу юридично-кадрового забезпечення апарату виконавчого комітету Ніжинської міської ради Євгенію Копилову, начальника сектора ведення Реєстру територіальної громади відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади Юрія Колєзнєва.

По всім зверненням надані роз’яснення та надані протокольні доручення.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини