Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 11:55:40

П'ятий МедіаЧе. Часу подати на конкрус свої робти не так багато

11.05.2020   10:34Агенцiя

На Чернігівщині 11 травня стартує обласний конкурс кращих журналістських робіт — "МедіаЧе". Цього року він проводиться вже вп’яте.

Прийом матеріалів триватиме до 18 травня включно. Усі фіналісти отримають пам’ятні дипломи, а переможці — грошові премії.

На конкурс «МедіаЧе» 2020 року приймаються текстові та аудіовізуальні матеріали, оприлюднені у вітчизняній пресі, в інтернет-виданнях, на телебаченні та радіо з 1 травня 2019 року до 10 травня 2020 року включно.

Конкурсні матеріали приймаються у чотирьох номінаціях:
«Чернігівщина патріотична»;
«Молодь Чернігівщини»;
«Реформи на Чернігівщині»;
«Дякуємо медикам!».

Заявки на участь можуть бути подані до  23:59 18 травня на адресу електронної пошти konkurs.media.che@gmail.com.

Для матеріалів, оприлюднених в Інтернет-виданнях, надається активне гіперпосилання на матеріал; для матеріалів з друкованих ЗМІ — текст та сканована сторінка видання, для матеріалів телерадіоорганізацій — посилання на аудіо- чи відеозапис та сканкопія ефірної довідки. Також у заявці слід вказати прізвище та ім’я автора, контактний  номер та номінацію, на яку подається матеріал. Учасники можуть подати на конкурс не більше двох матеріалів у кожній з номінацій.

Члени оргкомітету «МедіаЧе» оберуть кращі матеріали, що пройдуть у фінал конкурсу — по три у кожній з номінацій. На другому етапі кращих з кращих визначить вже експертне журі.

Усі матеріали-фіналісти автоматично беруть участь у номінації «Чернігівщина: голос спільноти», де лідера обере аудиторія за допомогою онлайн-голосування.

Крім того, цього року на конкурсі запроваджена спеціальна номінація — «Відзнака голови Чернігівської ОДА», тут лауреата за професіоналізм та дотримання журналістських стандартів визначить голова Чернігівської обласної державної адміністрації.
Детальні умови конкурсу та опис номінацій викладені у Положенні про проведення конкурсу журналістських робіт для медійників Чернігівщини «МедіаЧе» у 2020 році.

Оголошення та нагородження переможців відбудеться у червні та буде приурочене до Дня журналіста. Остаточну дату та формат церемонії нагородження оргкомітет визначить згодом — залежно від карантинних обмежень, що діятимуть на той час.

Довідково. Організатори конкурсу «МедіаЧе» — обласна організація Національної спілки журналістів України, Асоціація регіональних ЗМІ, «Професійна спілка працівників мас-медіа міста Чернігова» Всеукраїнської «Незалежної медіа-профспілки України» та Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Конкурс «МедіаЧе» проводиться на Чернігівщині уп’яте.

Оргкомітет конкурсу «МедіаЧе»

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.