Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:47:42

Поліцейські оперативно розкрили незаконне заволодіння автомобілем

29.04.2020   08:00Агенцiя

Правоохоронці Чернігівського відділу поліції швидко відшукали викрадений легковик «Daewoo Lanos» та оголосили про підозру у заволодінні автівкою місцевому мешканцю.

Вранці 24 квітня до поліції звернувся 67-річний чернігівець з повідомленням про зникнення свого «Ланоса», який він звечора залишив біля будинку.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. В результаті проведення низки розшукових заходів правоохоронці виявили зниклий автомобіль у Городнянському районі. Легковик сховали на території колишньої пожежної частини в одному з сіл. Автівка мала численні механічні ушкодження.

Поліцейські оперативно встановили особу підозрюваного у заволодінні автівкою. Ним виявився 23-річний чернігівець, що був раніше судимий за аналогічні злочини. Зловмисник зізнався у скоєному та пояснив поліції, що вкрав «Ланос» у стані алкогольного сп’яніння. Після цього поїхав до знайомих у Городнянський район, ще й набрав повен салон пасажирів.

Неподалік одного з сіл нетверезий водій не впорався із керуванням. Автівказ шістьма людьми на борту перекинулася. На щастя, ніхто серйозно не постраждав і по медичну допомогу не звертався.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Максимальна санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років з можливою конфіскацією майна.

Нині вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.