Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:08:14

Проголосувати за проєкти "Всеукраїнського громадського бюджету" Чернігівщини можна до 28 квітня включно

15.04.2020   11:34Агенцiя

Триває конкурс проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету», що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Голосування відбувається до 28 квітня на онлайн-платформі за посиланням. Залишити свій голос можна тільки після реєстрації та авторизації у будь-який зручний спосіб, що підтримується системою.

До голосування допущені всі дев’ять проєктів, подані на конкурс:

– «Капітальний ремонт приміщення навчально-виховного комплексу «Дзвіночок» у м. Новгород-Сіверський Чернігівської області»;

– «Будівництво майданчику для екстремальних видів спорту біля міського стадіону «Спартак» (місто Ніжин, вул. Воздвиженська, 29-Б)»;

– «Будівництво футбольного поля та футбольного поля зі штучним покриттям у м. Бобровиця»;

– «Реконструкція існуючої будівлі кінотеатру під центр дитячої та юнацької творчості по вул. Троїцька, 5 у м. Городня Чернігівської області»;

– «Реконструкція оздоровчого табору в с. Вертіївка Ніжинського району Чернігівської області»;

– «Реставрація пам’ятки архітектури місцевого значення «Чернігівська жіноча гімназія» (Чернігівський обласний художній музей імені Григорія Галагана) з пристосуванням частини приміщення першого та другого поверхів для розміщення комунального неприбуткового підприємства «Чернігівська регіональна агенція розвитку та промоції туризму» за адресою: місто Чернігів, вул. Музейна, 6»;

– «Впровадження сучасного комплексного рентгендіагностичного обстеження дитячого населення в м. Прилуки Чернігівської області»

– «Мистецький десант» (придбання автобусу з підйомником для відділу культури і туризму Сновської ОТГ);

– «Покращення матеріально-технічної бази позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Деснянка» Куликівської селищної ради з метою створення комфортного середовища для оздоровлення та відпочинку дітей».


Регіональний адміністратор платформи — Олександр Понуренко, телефони: (0462) 675-648, (067) 99-00-747, електронна адреса: der_ponurenko@cg.gov.ua.
 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини