Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:52:04

Прилуки: відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

07.04.2020   11:13Агенцiя

6 квітня у сесійній залі міської ради відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради під головуванням міського голови Ольги Попенко.

Уряд на позачерговому засіданні 2 квітня ухвалив нову редакцію постанови № 211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" з дооопрацюванням.

Тому члени виконавчого комітету ухвалили рішення «Про додаткові обмежувальні заходи» на виконання затвердженої постанови, скасувавши рішення виконавчого комітету міської ради від 01 квітня 2020 року №97 «Про доповнення рішення виконавчого комітету міської ради від 17 березня 2020 року № 83 "Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих у місті Прилуки" із змінами, внесеними рішеннями виконавчого комітету від 23 березня 2020 року № 85 та від 26 березня 2020 року №86» та внісши зміни до пункту 12 рішення виконавчого комітету міської ради від 23 березня 2020 року №85 "Про доповнення рішення виконавчого комітету міської ради від 17 березня 2020 року № 83 «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих у місті Прилуки”,

У результаті прийнято рішення:
    скасувати дозвіл на роботу суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність у сфері перукарських послуг;
    заборонити діяльність закладів громадського харчування та кав’ярень, які здійснюють роздрібну торгівлю продуктів через „віконце” та продаж кави на розлив на ринках та у продуктових магазинах міста;
    зобов’язати суб’єктів господарської діяльності здійснювати реалізацію продуктів харчування у фасованому та ізольованому вигляді;
    зобов’язати власників служб таксі міста здійснювати перевезення пасажирів у кількості не більше трьох осіб в одному транспортному засобі. Водіям та пасажирам необхідно дотримуватися санітарних та протиепідемічних заходів, перебувати у засобах індивідуального захисту, зокрема респіраторах, масках, у тому числі виготовлених самостійно. Водії транспортних засобів несуть відповідальність за забезпечення проведення дворазової дезінфекції транспортного засобу протягом дня.

Також, починаючи з 7 квітня 2020 року комунальне підприємство «Послуга» Прилуцької міської ради має забезпечити проведення санітарної обробки автомобільних доріг комунальної форми власності.

У ході засідання члени виконавчого комітету погодили рішення «Про виділення коштів за рахунок субвенції на виконання доручень виборців депутатами обласної ради» для покращення матеріально-технічного забезпечення закладів освіти та охорони здоров'я.

Також члени виконавчого комітету розглянули наступні питання:
    Про нагородження.
    Про виділення коштів для преміювання.
    Про виділення коштів.
    Про виконання договірних зобов'язань батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу.

У ході засідання члени виконавчого комітету заслухали й обговорили усі питання порядку денного та ухвалили по них відповідні рішення.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини