Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 30 березня, 05:19:50

КП "Чернігівводоканал": Виконання інвестпрограми 2020 року не зупиняється

04.04.2020   10:19Агенцiя

Наразі добігають кінця роботи з реконструкції водопроводу по вулиці Промисловій від вул. Попудренка до вул. Музичної. В рамках виконання інвестиційної програми КП «Чернігівводоканал» на 2020 рік буде замінено 836 м водопроводу. Роботи за договором з КП «Чернігівводоканал» виконує ТОВ «УТБ-ІНЖИНІРІНГ».

Відповідно до проєктної документації передбачалося виконати роботи по заміні аварійного водопроводу зі сталевих труб Д = 500 мм по вул. Промисловій від колодязя водопроводу по вул. Попудренка до колодязя в місці підключення водопроводу по вул. Музична, загальною довжиною 836 м на новий із поліетиленових труб. Також проєктом була запланована заміна існуючих водопровідних колодязів та будівництво додаткових допоміжних колодязів для перепідключення діючих вуличних водопроводів. Запроєктовано заміну існуючих засувок, іншої трубопровідної арматури, пожежних гідрантів, перепідключення існуючих абонентів.

Практично, виконання робіт на вулиці Промисловій розпочалося у 2020 році в перші дні лютого. І хоча погодні умови не завжди були сприятливими, на темпи та якість проведення робіт це не вплинуло.

Станом на 03.04.2020 всю стару трубу було демонтовано та на ділянці близько 800 метрів, відповідно до проєктної документації, було укладено нову поліетиленову трубу. При цьому, переважну частину нового водопроводу вже засипано піском, на який, після ущільнення, укладено щебінь.

Після повного підключення водопроводу та проведення його випробувань, які заплановано на квітень 2020 року, може розпочинатися асфальтування місця проведення робіт. Хоча і без цього, станом на початок квітня, рух автотранспорту по вулиці Промисловій відновлено.

Треба зазначити, що впровадження проекту було передбачено Схемою оптимізації роботи систем централізованого водопостачання та водовідведення м. Чернігова. Його головною метою є забезпечення надання безперебійних та якісних послуг з водопостачання. Реконструкція водопроводу по вулиці Промисловій від вулиці Попудренка до вулиці Музичної в місті Чернігові виконується за рахунок амортизаційних відрахувань КП «Чернігівводоканал» у водопостачанні.

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

Останні новини Чернігівщини

«Влупи пушкіним по ру*ні». За місяць у Чернігові зібрали 2,6 тонни російських книг: кошти передали на закупівлю дронів для військових

«Влупи пушкіним по ру*ні». За місяць у Чернігові зібрали 2,6 тонни російських книг: кошти передали на закупівлю дронів для військових 18:37

2,6 тонни російських та російськомовних книг зібрали у Чернігові в межах акції «Влупи пушкіним по ру*ні», яку оголосили в освітньо-культурному Гончаренко центрі в лютому. Зібрані у просторі книги віддали на переробку, а виручені кошти передали на закупівлю дронів для військових.

В яких лікарнях Чернігівської області можна отримати безоплатну послугу з реабілітації

В яких лікарнях Чернігівської області можна отримати безоплатну послугу з реабілітації 18:26

Під час повномасштабної війни потреби українців у реабілітації зросли, тому у 2024 році реабілітація – один із пріоритетних напрямків Програми медичних гарантій. Лікарні, які мають договори з Національною службою здоров’я України, можуть надавати послуги пацієнтам за двома пакетами – “Реабілітаційна допомога дорослим та дітям у стаціонарних умовах” та “Реабілітаційна допомога дорослим та дітям в амбулаторних умовах”.

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини