Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:03:39

Штаб з ліквідації надзвичайної ситуації визначив першочергові заходи реагування у зв’язку із захворюванням на коронавірус жителя Корюківки

01.04.2020   07:01Агенцiя

У госпіталізованого до Корюківської ЦРЛ хворого лабораторно підтвердили коронавірус. Встановлено 12 контактних осіб, всі вони перебувають на самоізоляції. Корюківська ЦРЛ забезпечена необхідним обладнанням та медикаментами.

У зв'язку з підтвердженням діагнозу коронавірус у жителя міста Корюківка 31 березня в Чернігівській ОДА оперативно провели засідання Штабу з ліквідації надзвичайної ситуації в області.

Ухвалили низку рішень, зокрема:

1. Встановити особливий режим проведення протиепідемічних заходів у місті Корюківка.
2. Нацполіції та обласному лабораторному центру контролювати дотримання режиму самоізоляції хворого. Встановлено коло контактних осіб - 12. Наразі всі вони перебувають на самоізоляції.
3. ДСНС та обласному лабораторному центру провести посилену дезінфекцію місць масового перебування громадян та перебування контактних осіб.

Хворого госпіталізовано до інфекційного боксованого відділення Корюківської ЦРЛ, йому надається необхідна допомога.

Районна лікарня забезпечена необхідним обладнанням та медикаментами.

Ситуація в Корюківці розглядатиметься на засіданні обласної Комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС).

Окрім того, до Борзнянської ЦРЛ сьогодні госпіталізовано двох жительок села Комарівка з підозрою на коронавірус. Експрес-тести позитивні. Матеріали для дослідження направлено в Чернігівський лабораторний центр. Хворим надається вся необхідна допомога.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини